Центар за међународне односе и културну сарадњу основан је 2016. године. Од тада, чланови ЦеМОКС-а заједно су организовали више од 100 курсева, предавања и пројеката.

Сарадња, у ужем смислу, успостављена је са више од 20 амабасада које имају своју представништво на територији Републике Србије.

У случају да те интересују међународни односи, културна сарадња на интернационално нивоу, али и представљање српске културе широм света – Центар за међународне односе и културну сарадњу је право место за тебе.

Постоји неколико начина да успоставимо сарадњу, а самим тим, и да остваримо бенефит, како на личном тако и на друштвеном нивоу:

За физичка лица:

  1. Први начин је да постанете члан Центра за међународне односе и културну сарадњу. У том случају је неопходно послати своју биографију и мотивационо писмо на званичну мејл адресу: office@cemoks.com.
  2. Други начин је да пошаљете предлог сопствненог пројекта који је већ у процесу реализације, а имате жељу да пројекат реализујете заједно са Центром за међународне односе и културну сарадњу.

За правна лица:

  1. У случају да сте заинтересовани да спонзоришете Центар за међународне односе и културну сарадњу.
  2. У случају да желите да се потпише споразум о сарадњи између Центра за међународне односе и културну сарадњу и Вешег правног лица.

Срдачно,

Оснивачи ЦеМОКС-а